armband med berlockAtt smycken har ett värde är egentligen ingen hemlighet och om värdet sitter i priset eller affektionsvärdet gör egentligen inte större skillnad. Ett vackert smycke som man ärvt av en släkting som också har ett högt pris får i dubbel bemärkelse ett stort värde. Varför vi just knyter band vid våra smycken är inget mysterium direkt då vi ofta väljer smycken efter vår egen personlighet. Smyckena symboliserar vår personliga stil och säger något om vilka vi är.

Ljuva örhängen

Örhängen är något som vi kan samla på oss och älska förevigat. Vi skiftar mellan örhängen för dagen och örhängen för kvällen, mellan klassiska och moderna. De små pärlorna försvinner aldrig ur stilen och representerar en mer klassisk look medan hängörhängen skiftar i stil, från dem stora ringarna som var populära tidigare till fjäderprydda örhängen vi har idag. Diamant och stenprydda örhängen är i år väldigt populära och i Snö of Swedens kollektion hittar man ett flertal snygga smycken. Dessa hittar ni hos Chique.se och just Snö of Sweden hittar du genom att klicka här.

Armbandet med personlig stil

I år är det kedjor-och läderarmband som gäller, den snygga fiskbenskedjan är väldigt modern och snygg. Men också armband med mycket färg, exempelvis rosa, turkos och orange är inne i år och i sommar. Beroende på vilken stil man har, sockersöt eller en mer rockig så faller valet på något som symboliserar ens personlighet. Ett smart armband med personlig stil är berlocken som man får fylla på med små smycken själv som representerar ens favoriter. Ett berlockarmband är ofta något som får ett affektionsvärde då det den är skräddarsydd för den som köpte den först.