Varför inte koppla av med massage när du ska spendera friskvårdsbidraget? Eller när du är äldre och ska välja boende?

När det kommer till välmående såväl som skönhet ligger fysisk hälsa på en viktig plats. Med ett friskvårdsbidrag kan du satsa på din kropp och må ännu bättre i den. Varför inte med en massage? På http://www.massagestockholm.se/ kan du boka en tid mitt i Stockholm, kanske redan samma dag, för att åtnjuta en skön och bra massage. Sedan kan du dra av det på friskvårdspengen, smart va?

Så mycket kan du göra med ditt friskvårdsavdrag

Nu går 2018 mot sitt slut, och den som inte har brukat sitt friskvårdsavtal bör snarast göra det för att inte gå miste om avdraget. Det finns massa mer saker att göra än att till exempel göra aerobics eller köpa ett gymkort på det där tråkiga gymmet i närheten. Allt du i princip kan göra för ditt friskvårdsbidrag är listat på Skatteverkets hemsida, där bland annat akupressur och akupunktur är skattefria förmåner, medan agility och bridge inte är det. Mer tips och råd går det att få i denna artikel från Svenska Dagbladet, där går det bland annat att läsa att denna aktivitet är godkänd i friskvårdsavdraget:

Örtbad i syfte att motverka ömhet och stelhet i till exempel armar, axlar, ben, rygg, nacke

Ett äldreboende i Farsta ska nu få spa och massage i Telestaden. Där ingår 110 lägenheter och i stället för syrum eller slöjdsal så är fokuset på just välbefinnande med träning, gym, spa och såklart, varma, härliga bad i pooler. Ja, varför inte. Det är det privata vårdföretaget Attendo som står bakom planerna och det är kontorlokaler som ska byggas om till lägenheter för äldre, på totalt 8 000 kvadratmeter, på tre plan. Tanken är att det även ska finnas dygnet runt-service och en mångfald av alla sorters människor. Mer om det här.